Караджовски сарми

Дата: 04.01.2003
Източник: Бон Апети
Караджовски сарми
 
Необходими продукти:
1 морков
200 г топено сирене
1 кг свински бут
джинджифил
соев сос
4 с. л. доматено пюре
лют червен пипер
индийско орехче
куркума
кисело зеле за сарми
150 г пресни печурки
2-3 кисели краставички
4-5 скилидки чесън
 

Начин на приготвяне:
1
Караджовски сармиЗелевите листа се почистват от кочаните. Котлетите се начукват. Краставичките и морковът се нарязват на тънки ивици.
2
Караджовски сарми 2Върху всеки котлет се слагат нарязани краставички и морков. Отгоре се нанася по 1 ч. л. от топеното сирене и се поръсва с подправките. Прибавят се нарязани на филийки пресни печурки. Във всяко зелево листо се поставя котлет и се увиват сарми.
3
Караджовски сарми 3Кочаните се подреждат на дъното на йенска тенджера и върху тях се нареждат сармите. Прибавят се доматен сос, олио, соев сос и се налива вода. Ястието се пече в умерено загрята фурна 40-50 минути.



Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


282 ДУШИ ОНЛАЙН
Denitsa Grudeva се регистрира в сайта.
Ginka Georgieva се регистрира в сайта.
Валентина Христова се регистрира в сайта.
Гергана Спасова коментира рецептата Лазаня "Болонезе"
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта