Каралабефозелек

(Алабаш със зеленчуци)
Източник: Бон Апети
Дата: 26.11.2002
Каралабефозелек
 
Необходими продукти:
4 малки глави алабаш (800 г)
4 малки глави лук
4-5 стръка магданоз
100-200 мл прясно мляко
50 мл олио за пържене
1 кубче зеленчуков бульон
2 с. л. брашно


Начин на приготвяне:
1
Каралабефозелек
Алабашът се обелва, нарязва се на пръчици и се запържва за 2-3 минути в олиото.
2
Каралабефозелек 2
Стрива се кубчето зеленчуков бульон, поръсва се с брашно и се разрежда с 1/2 чаша вода. Задушава се 15 минути на тих огън под капак.
3
Каралабефозелек 3
Налива се прясното мляко и се поръсва с наситнен магданоз. Оставя се на огъня 2-3 минути, след което се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: