Карамелизиран чийзкейк

Дата: 30.04.2010
Източник: Бон Апети
Карамелизиран чийзкейк
 
Необходими продукти:
800 г крем сирене
250 г захар
4 яйца
1 ванилия
кората от 1 лимон
1 пакет шоколадови бисквити
100 г захар за карамелизиране
 

Начин на приготвяне:
1
Бисквитите се натрошават надребно в тавичка, покрита с пергаментова хартия.
2
В купа се разбъркват сиренето, захарта и яйцата, добавя се настърганата лимонова кора и ванилията и отново се бърка. Сместа се изсипва върху бисквитите и се пече 40 минути на температура 160 градуса.
3
В тиган се карамелизира захарта и с нея се полива изпеченият чийзкейк.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


161 ДУШИ ОНЛАЙН
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта