Карфиолено руло

Дата: 21.10.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1/2 глава карфиол
1 яйце
125 г сирене „Моцарела“
сол на вкус
за плънката:
100 г домати на кубчета (от консерва)
125 г сирене „Моцарела“
100 г пикантен колбас (чоризо)
50 г сирене „Пармезан“
1/2 ч. л. сух риган
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Карфиолено рулоКарфиолът се смила в блендер, посолява се и се готви на слаб огън, докато омекне (7–10 минути).
2
Карфиолено руло 2Отцежда се от излишната вода с помощта на марля, като се изтисква.
3
Карфиолено руло 3След това се разбърква с яйцето и настърганата моцарела.
4
Карфиолено руло 4Сместа се разпределя в правоъгълна тава, покрита с пергаментова хартия. Пече се в загрята на 180 градуса фурна за 10 минути.
5
Карфиолено руло 5Доматите се пасират с ригана и сол на вкус.
6
Карфиолено руло 6С доматения сос се намазва карфиоленият блат. Отгоре се разпределят колбасът, нарязан на тънки шайби, и накъсаната моцарела.
7
Карфиолено руло 7Завива се руло.
8
Карфиолено руло 8Поръсва се с настърган пармезан и се пече 10–15 минути в загрята на 180 градуса фурна, с вентилатор.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

09.11.2015
Сготвих го , но неуспях да го навия на руло . Моби беше малко тънък карфиола . Но иначе се получи вкусно .
1.
Изпрати
лично съобщение

31.10.2015
Сготвих карфиоленото руло, малко промених продуктите като вместо моцарела сложих крем сирене. Също така колбаса замених с бекон. Получи се чудесно.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта