Каргонско мезе

Дата: 26.01.2006
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 бр. сварен телешки език
1/2 ч. л. кимион
1/2 ч. л. пикантина
1 ч. л. чубрица
1 ч. л. горчица
8 с. л. олио
1 ч. ч. пасирани домати
1 главa лук
2 печени чушки
4 скилидки чесън
200 г гъби
магданоз за поръсване
 

Начин на приготвяне:
1
Каргонско мезеЛукът и чесънът се нарязват наситно, чушките – на лентички. Запържват се в нагорещен тиган. Гъбите се нарязват наедро и се прибавят към зеленчуците. Овкусява се с горчица.
2
Каргонско мезе 2Езикът се нарязва на филии и се прибавя в тигана. Задушава се за кратко на тих огън, след което се овкусява с чубрица, пикантина и кимион.
3
Каргонско мезе 3Накрая се слагат пасираните домати, поръсва се с накълцан магданоз, разбърква се и е готово за сервиране.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


294 ДУШИ ОНЛАЙН
Елена Стоянова се регистрира в сайта.
Радина Великова се регистрира в сайта.
Roberta Georgieva се регистрира в сайта.
Малинка коментира рецептата Захарен пирог
Николета Чераджийска-Тодорова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта