Картофен огретен с праз и ким

Дата: 07.12.2009
Източник: Бон Апети
Картофен огретен с праз и ким
 
Необходими продукти:
800 г картофи
350 г праз
100 г червена чушка
100 г зелена чушка
200 мл сметана
200 мл прясно мляко
1 ч. л. ким
2 щипки черен пипер
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Картофите се обелват и се режат на шайби, след което се разбъркват в голяма купа с млякото, сметаната, праза, нарязан на шайби, кима, сол, черния пипер и нарязаните на ленти чушки.
2
Сместа се изсипва в подходящ съд за печене и се покрива с фолио. Пече се около 35–40 минути в загрята на 200 градуса фурна.
 

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


188 ДУШИ ОНЛАЙН
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
Кремена коментира рецептата „Вита“ торта
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта