Картофена яхния

Източник: Stella Emil Tserkovska
ТИТЛА: Чирак
Дата: 03.05.2016
Картофена яхния
 
Необходими продукти:
2 картофа
1 домат (или 1 ч. л. доматено пюре)
1 с. л. олио
1 с. л. лук (ситно нарязан)
магданоз
червен пипер



Начин на приготвяне:
1
Задушете ситно нарязания лук в олиото и го поръсете с червения пипер.
2
Прибавете обелените и нарязани на кубчета картофи и ги залейте с малко гореща вода.
3
След като картофите омекнат, прибавете настърганите домати и оставете ястието да ври 5-10 минути.
4
Накрая поръсете със ситно нарязан магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

02.05.2020
Лесно за приготвяне и много вкусно! Напомня ми за картофената яхния на баба от детството! ❤
2.
Изпрати
лично съобщение

17.02.2017
Да, чушката придава страхотен аромат
1.
Изпрати
лично съобщение

13.08.2016
Добавиш и чушка и морков и стана още по-вкусна
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: