Картофени кюфтета със сирене и шпеков салам

Дата: 10.07.2015
Източник: Инес
ТИТЛА: Чирак
Картофени кюфтета със сирене и шпеков салам
 
Необходими продукти:
1 кг картофи
200 г сирене
200 г шпеков салам
100 г кашкавал
2 яйца
пресен копър
сол
черен пипер
брашно
 

Начин на приготвяне:
1
Картофите се обелват, измиват се и се нарязват. Варят се в подсолена вода, докато омекнат. След като са готови, се намачкват с вилица и се оставят да изстинат.
2
Сиренето се натрошава, колбасът се нарязва на малки кубчета, кашкавалът се настъргва.
3
Към охладените, намачкани картофи се добавят сиренето, колбасът, кашкавалът, 2 яйца, ситно нарязан копър, сол и черен пипер.
4
Всичко се разбърква добре. Оформят се малки кюфтенца и се пържат в нагорещен тиган, до златисто. Може да се поднесат с млечен сос.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

21.07.2015
готвих с шунка , вместо шпеков салам
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта