Картофи на фурна с кашкавал и гъби

Източник: Ивана
ТИТЛА: Чирак
Дата: 26.03.2016
Картофи на фурна с кашкавал и гъби
 
Необходими продукти:
3-4 картофа
150 г печурки
70 г топено сирене (или пушено)
100 г кашкавал
олио
сол и бял пипер на вкус (или универсална подправка



Начин на приготвяне:
1
Картофите се обелват, нарязват се на кубчета и се запичат в предварително загрята фурна с олиото, малко вода и подправките.
2
Малко преди да са готови, се прибавят гъбите.
3
След като и те се запекат, отгоре равномерно се разпределят топеното сирене и настърганият кашкавал.
4
Ястието се връща отново във фурната и се запича, докато се получи златиста коричка.



Съвет:
Рецептата е много лесна, картофите буквално се топят в устата. Аз сложих повече топено сирене и не оставих кашкавалът да се запече, а само да се разтече и стана невероятно вкусно.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


155 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: