Картофи на фурна с пилешки крилца

Дата: 21.08.2015
Източник: Лилия Талева
ТИТЛА: Експериментатор
Картофи на фурна с пилешки крилцаКартофи на фурна с пилешки крилцаКартофи на фурна с пилешки крилцаКартофи на фурна с пилешки крилцаКартофи на фурна с пилешки крилца
 
Необходими продукти:
1 1/2 кг картофи
8 пилешки крилца
олио
черен пипер
червен пипер
сол
2 дафинови листа
1-2 ч. ч. вода
20-30 мл бяло вино
 

Начин на приготвяне:
1
Крилцата се почистват.
2
Картофите се обелват, нарязват се и се заливат със 100 мл олио.
3
Добавят се подправките (сол, черен и червен пипер) и се разбърква, за да се овкусят добре картофите.
4
Крилцата се подправят също като картофите, като е добре, да се овкусяват всяко едно поотделно.
5
Крилцата се нареждат при картофите и се добавят дафиновите листа.
6
Ястието се залива с водата и бялото вино и се пече на 230-240 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

05.09.2015
във нас се яде почти всяка седмица
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


246 ДУШИ ОНЛАЙН
Doncho Donchev се регистрира в сайта.
Георги Георгиев се регистрира в сайта.
Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта