Картофи по непалски

Дата: 27.07.2004
Източник: Бон Апети
Картофи по непалски
 
Необходими продукти:
500 г пресни картофа
4–5 с. л. олио
3 гъби
1 морков
2 люти чушки
3 с. л. маргарин
4 яйца
8–9 скилидки чесън
1/2 връзка копър
 

Начин на приготвяне:
1
Картофи по непалскиКартофите се нарязват на тънки филии и се подреждат в намаслена тава. Върху тях се слагат и нарязаните на филийки гъби и кръгчета морков.
2
Картофи по непалски 2Лютите чушки се почистват, нарязват се наситно и с тях се поръсват зеленчуците. Налива се 1 пръст топла вода и се пече 30–40 минути.
3
Картофи по непалски 3Върху изпечените зеленчуци се разпределя маргаринът. Яйцата се разбиват с наситнените скилидки чесън и копър, посолява се, ястието в тавата се залива и се пече до зачервяване.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nikolina Emilova Stamenkova се регистрира в сайта.
Дарена Йовкова се регистрира в сайта.
Kristina Mihaylova коментира рецептата Паста с пиле и моцарела
Петя Попова коментира рецептата Захарен пирог
Петя Попова се регистрира в сайта.
Милка коментира рецептата Киноа със зеленчуци
Милка се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта