Картофи по родопски

Дата: 14.01.2009
Източник: Бон Апети
Картофи по родопски
 
Необходими продукти:
4 картофа
100 г краве сирене
50-60 г масло
1/2 ч. л. червен пипер
1/2 ч. л. сминдух
1/2 ч. л. чубрица
олио за намазване
 

Начин на приготвяне:
1
Картофи по родопскиКартофите се надупчват с помощта на вилица на няколко места и се увиват отделно в намазано с олио станиолено фолио, като лъскавата му страна остава отвън.
2
Картофи по родопски 2Поставят се в тава и се пекат в предварително загрята на 220 градуса фурна около 60 минути.
3
Картофи по родопски 3Изпечените картофи се развиват от фолиото и се издълбават.
4
Картофи по родопски 4Сиренето се намачква в купа и се поръсва с червен пипер, сминдух и чубрица.
5
Картофи по родопски 5Издълбаните картофи се пълнят с масло и овкусено сирене.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

09.08.2014
Добавих и сос от пасирана краставица с цедено мляко и чесънче и стана страхотно.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


314 ДУШИ ОНЛАЙН
Doncho Donchev се регистрира в сайта.
Георги Георгиев се регистрира в сайта.
Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта