Картофи с булгур

Дата: 22.05.2004
Източник: Бон Апети
Картофи с булгур
 
Необходими продукти:
6–7 картофа (1 кг)
250 г булгур
2 глави лук
3 домата
1/2 връзка пресен джоджен
1 стрък пресен чесън
1 к. ч. олио
 

Начин на приготвяне:
1
Картофи с булгурКартофите се обелват, нарязват се на филии и се подреждат в тавичка.
2
Картофи с булгур 2Доматите се нарязват на кубчета, лукът – наситно, а булгурът се почиства и се измива в цедка.
3
Картофи с булгур 3Нарязаните домати се слагат върху картофите, добавят се булгурът, лукът и нарязаният наситно джоджен. Сипват се олиото и солта, наливат се 4–5 ч. ч. вода и ястието се пече 30–40 минути в умерено загрята фурна при температура 180 градуса.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


255 ДУШИ ОНЛАЙН
Denitsa Grudeva се регистрира в сайта.
Ginka Georgieva се регистрира в сайта.
Валентина Христова се регистрира в сайта.
Гергана Спасова коментира рецептата Лазаня "Болонезе"
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта