Картофи с четири вида сирена

Дата: 20.06.2015
Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Картофи с четири вида сирена
 
Необходими продукти:
1 кг картофи
100 г кашкавал
100 г краве сирене
100 г сирене „Моцарела“
100 г пушено топено сирене
чубрица, сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Сварете картофите. Отцедете ги и ги сложете в тава.
2
Овкусете картофите с подправките. Прибавете нарязаните на малки кубчета краве сирене, топено сирене и моцарела, и разбъркайте.
3
Добавете наситнения или настърган кашкавал и печете в предварително загрята на 200 градуса фурна.


Съвет:
Пушеното топено сирене може да замените с натурално топено сирене, а кравето сирене със синьо сирене. Може да добавите и мащерка.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

10.07.2015
супер леко и приятно
1.
Изпрати
лично съобщение

30.06.2015
Страхотен обяд.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


237 ДУШИ ОНЛАЙН
Doncho Donchev се регистрира в сайта.
Георги Георгиев се регистрира в сайта.
Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта