Картофи с разядка

Дата: 06.07.2001
Източник: Бон Апети
Картофи с разядка
 
Необходими продукти:
10 картофа
3 печени капии
1 шепа смлени бадеми
4 скилидки чесън (счукан)
1 ч. л. червен пипер
1 с. л. винен оцет
1 к. ч. олио
150 г сирене
50 г краве масло
 

Начин на приготвяне:
1
Картофи с разядкаКартофите се измиват и се почистват с четка, за да се махне пръстта по кората. Подсушават се и се подреждат в намаслена тава. Намазват се с разтопено масло. Пекат се 50–60 минути при температура 200 градуса.
2
Картофи с разядка 2Сиренето се настъргва (или се намачква с вилица) и към него се прибавят останалите продукти за разядката. Разбива се до получаването на пастет.
3
Картофи с разядка 3Изпечените картофи се разрязват на две и се подреждат в голямо плато. Разядката се поставя в шприц и се шприцова върху картофите.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


206 ДУШИ ОНЛАЙН
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта