Картофки с шпеков салам, гъби и сметана

Източник: Красимира
ТИТЛА: Експериментатор
Дата: 10.07.2014
Картофки с шпеков салам, гъби и сметана
 
Необходими продукти:
4 големи картофа
300 г гъби
300 г шпеков салам
250 мл. сметана за готвене
кашкавал за поръсване
сол
черен пипер
200 г масло


Начин на приготвяне:
1
Картофите се обелват, нарязват се на парчета и се слагат в тенджера да поврят, докато омекнат. Когато са почти готови ги прехвърляме в тавичка.
2
В тиган, задушаваме в маслото нарязаните на парченца гъби и шпеков салам и след това ги изсипваме при картофите. Посоляваме и добавяме черният пипер и накрая поливаме със сметаната и слагаме във фурната. Пече се до готовност.
3
Малко преди да извадим картофите от фурната, поръсваме с настърган кашкавал и го оставяме във фурната за няколко минути да се разтопи.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

20.11.2014
Получи се добре, но сложих по-малко масло и добавих топено сирене.
1.
Изпрати
лично съобщение

18.07.2014
Вкусотия
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


128 ДУШИ ОНЛАЙН
Мария Големанова се регистрира в сайта.
annakamalieva се регистрира в сайта.
bibi се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Картофени хлебчета
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: