Късър

Дата: 30.11.2011
Източник: Бон Апети
Късър
 
Необходими продукти:
1 ч. ч. булгур
1 глава червен лук
2 с. л. доматено пюре
1 връзка магданоз
1 1/2 с. л. сироп от нар
60 мл зехтин
2 с. л. чили сос
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Късър
Булгурът се сварява и след като набъбне се отцежда от водата.


2
Късър 2
Лукът и магданозът се наситняват и се слагат при булгура.


3
Късър 3
Доматеното пюре, сиропът от нар, зехтинът, чили сосът, солта и пиперът се смесват и се добавят в купата.


4
Късър 4
Всичко се разбърква добре. Поднася се като салата или гарнитура, оформено в ринг.


Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

15.05.2015
Много вкусно ястие е Късъра, но аз го приготвям по оригинална турска рецепта, скоро ще Ви я изпратя :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


136 ДУШИ ОНЛАЙН
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта