Каша от броколи и гъби

Дата: 07.12.2002
Източник: Бон Апети
Каша от броколи и гъби
 
Необходими продукти:
300-400 г броколи
250 г гъби
1 връзка пресен лук
1 скилидка чесън
3-4 клонки магданоз
2 с. л. олио
2 с. л. вода
1 с. л. брашно
 

Начин на приготвяне:
1
Каша от броколи и гъбиБрокoлите, гъбите, лукът и чесънът се нарязват надребно и се пържат 2-3 минути в олиото.
2
Каша от броколи и гъби 2Поръсва се брашното, налива се 1 ч. ч. топла вода, посолява се и се вари 5 минути на тих огън.
3
Каша от броколи и гъби 3Преди сервиране ястието се поръсва със ситно нарязан магданоз. Гарнира се с овкусено със счукан чесън кисело мляко и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта