Кашкавалена крем супа

Дата: 26.03.2015
Източник: Красимира
ТИТЛА: Експериментатор
Кашкавалена крем супа
 
Необходими продукти:
150 г кашкавал
180-200 мл прясно мляко
2 глави кромид лук
50 г краве масло
3 кубчета пилешки бульон (1,2 л пилешки бульон)
2 с. л. царевично нишесте (пшенично нишесте)
1 с. л. горчица
1 ч. л. червен пипер
сметана
крутони
 

Начин на приготвяне:
1
Нарежете лука наситно и го задушете под капак в разтопеното масло, на умерена температура.
2
Добавете горчицата, разбъркайте и поръсете с червения пипер. Разбъркайте отново и залейте с бульона. Оставете да ври 5-10 минути.
3
Постепенно към супата се прибавя настърганият кашкавал и се бърка, докато се разтвори напълно.
4
Разтворете в купа нишестето с млякото, налейте го на тънка струйка към готовата супа и разбъркайте. След като кипне, се оставя да поври 2-3 минути, като периодично се разбърква. Поднесете с крутони и лъжичка сметана.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


236 ДУШИ ОНЛАЙН
Яница Василева се регистрира в сайта.
Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта