Кашкавалена супа

Източник: Бон Апети
Дата: 06.02.2004
Кашкавалена супа
 
Необходими продукти:
150 г кашкавал
180-200 мл прясно мляко
2 глави кромид лук
50 г краве масло
3 кубчета пилешки бульон (1200 мл пилешки бульон)
2 с. л. царевично нишесте (пшенично)
1 с. л. горчица
1 ч. л. червен пипер



Начин на приготвяне:
1
Кашкавалена супа
Лукът се реже наситно и се задушава под капак при умерена температура в разтопеното масло. Добавя се горчицата, разбърква се и се поръсва с червения пипер. Отново се разбърква, залива се с бульона и се оставя да ври 5-10 минути.
2
Кашкавалена супа 2
Постепенно към нея се прибавя настърганият кашкавал и се бърка, докато се разтвори напълно.
3
Кашкавалена супа 3
В купа се разтваря нишестето с млякото. На тънка струйка се сипва към готовата супа и се разбърква. След като кипне, се оставя да поври 2-3 минути, като периодично се разбърква.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


171 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Миленски коментира рецептата Сарми с лапад и булгур
Миленски се регистрира в сайта.
Slaveya се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: