Кашкавалени кюфтенца

Източник: Cornelia Filipova
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 13.05.2014
Кашкавалени кюфтенца
 
Необходими продукти:
500 г кашкавал
4 яйца
3 с. л. брашно
1 с. л. олио


Начин на приготвяне:
1
Кашкавалът се настъргва на едро ренде и се смесва с яйцата и брашното.
2
От сместа с мокри ръце се оформят топчета, с големина колкото сплескано топче за пинг-понг.
3
Пържат се в загрятото олио, след което се отцеждат от излишната мазнина върху кухненска хартия.
Подобни рецепти:
Коментари (5)
5.
Изпрати
лично съобщение

12.01.2016
бързо, лесно и много вкусно, особено с чеснов сос
4.
Изпрати
лично съобщение

23.07.2014
Неочаквано за мен, кюфтенцата се получиха много вкусни. Аз сложих 1 голямо яйце вместо 4, но това не развали рецептата.
3.
Изпрати
лично съобщение

25.06.2014
Много вкусно и много ми допадна тази рецепта :)
2.
Изпрати
лично съобщение

23.06.2014
Бързо, лесно и вкусно. Получиха се много добре.
1.
Изпрати
лично съобщение

10.06.2014
Страхотни са.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


100 ДУШИ ОНЛАЙН
Vanini коментира рецептата Патладжан с мисо
Василева се регистрира в сайта.
Бенчева се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Картофени хлебчета
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: