Кашник с праз и картофи

Дата: 22.12.2003
Източник: Бон Апети
Кашник с праз и картофи
 
Необходими продукти:
1,200 кг картофи
500 мл прясно мляко
2 стръка праз
100 г маргарин (масло)
1 ч. л. червен пипер
1 ч. л. сол
 

Начин на приготвяне:
1
Кашник с праз и картофиКартофите се сваряват, обелват се и се намачкват или настъргват на ренде. Посоляват се, налива се прясното мляко и се бърка, докато го поемат.
2
Кашник с праз и картофи 2Маргаринът се поставя да се сгорещи в тава за печене, поръсва се с червен пипер и се разбърква. Прибавят се нарязаният надребно праз и млечно-картофената смес, разбърква се и с помощта на лъжица повърхността се изравнява и декорира.
3
Кашник с праз и картофи 3Пече се в предварително загрята фурна при температура 200 градуса около 30-40 минути (до зачервяване).
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


288 ДУШИ ОНЛАЙН
Mihail Dobrev се регистрира в сайта.
Маргарита Проданова се регистрира в сайта.
Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта