Кашник

Дата: 18.05.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300 г брашно
300 г краве сирене
50 г краве масло
4 яйца
1/2 кубче прясна мая (21 г)
1 ч. л. сол
1 щипка захар
 

Начин на приготвяне:
1
КашникМаята се разтваря в 50 мл топла вода с 1 щипка захар и се оставя да шупне.
2
Кашник 2От брашното, солта, яйцата, натрошеното сирене, маята и разтопеното масло се замесва рядко като каша тесто.
3
Кашник 3Изсипва се в намазана с масло тава и се оставя да втаса.
4
Кашник 4Пече се в загрята на 200 градуса фурна с вентилатор, до готовност – 20–25 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

14.11.2016
Хубав стана....и не остана
1.
Изпрати
лично съобщение

25.05.2016
Стана превъзходно:) Бързо, лесно и вкусно...нещо средно между тутманк и богата пита, но по-скоро тутманик, но без мляко:) Браво и става любима рецепта...и половината не остана, а исках и за закуска да има:)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


153 ДУШИ ОНЛАЙН
melly коментира рецептата Индийска грис халва с ябълки
Елена Стоянова се регистрира в сайта.
Радина Великова се регистрира в сайта.
Roberta Georgieva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта