Грис торта с бъз
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
10.05.2023 След няколко опита проба-грешка се установи, че за да бухне палачинката от ключово значение е белтъка да е разбит хабаво с миксер. На ръка не е достатъчно. Иначе аз правя половината от указаната тук доза и стават 2 палачинки. И също така се установи, че в Германия гарнитурата от ябълки се пасира с пасатор. Всеки път - все по-близо :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.05.2023 Наскаро ядох Кайзершмарн в Германия и там го сервираха с ябълково пюре и за него взех рецептата от Вашата за Грисшмарн в сайта. Стана много вкусно, но палачинката в Германия е по-пухкава, може би добавят някакъв набухвател.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...