Казашка пъстърва от Ямбол

Дата: 24.01.2006
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 пъстърва
3 печени червени чушки
1 глава лук
1 морков
1 картоф
3-4 с. л. олио
1 с. л. маргарин
1/2 ч. л. универсална подправка
черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Казашка пъстърва от Ямбол
Рибата се почиства, овкусява се с универсалната подправка и се пържи от двете страни в тиган с нагорещено олио.


2
Казашка пъстърва от Ямбол 2
Лукът, чушките и картофът се нарязват наситно, морковът се настъргва. Лукът се запържва до златисто, след това се прибавят останалите зеленчуци, овкусява се с универслат подправка и се наливат около 100 мл вода.


3
Казашка пъстърва от Ямбол 3Прибавя се и рибата и се оставя да се задуши, като тиганът се покрива с метално фолио.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


201 ДУШИ ОНЛАЙН
Anelia Peruhova се регистрира в сайта.
Валентина Стоева се регистрира в сайта.
Boychev Bobito се регистрира в сайта.
Malina Valkova се регистрира в сайта.
Svilena Dimitrova се регистрира в сайта.
Milena Hubenova коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
Milena Hubenova се регистрира в сайта.
Jah Nikolov коментира рецептата Ягодов релиш
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта