Лимонови курабийки с течен шоколад
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
06.11.2014 Здравейте ,направих кекса но нещо с печенето не се получи.50 минути на 170 градуса беше недопечен и много светъл.След още 10 минути го извадих но като истина леко спадна и като се яде е като глетав -лепи се .На вкус е много хубав но следващия път смятам да го пека на 180 градуса.Ако можете да ми дадете съвет ще съм благодарна.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...