Кейджън подправка

Дата: 20.10.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 с. л. морска сол
2 с. л. сух чесън
2 с. л. сух лук
2 с. л. червен пипер
1 с. л. риган
1 с. л. мащерка
1 с. л. черен пипер на зърна
1 с. л. кайенски пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Кейджън подправкаВ купата на мини чопър се смесват морската сол, сухите лук и чесън, червеният пипер, риганът, мащерката, черния пипер и кайенския пипер.
2
Кейджън подправка 2Всичко се смила добре. Готовата подправка се съхранява в буркан на сухо място
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта