Кисел с манго

Дата: 20.06.2007
Източник: Бон Апети
Кисел с манго
 
Необходими продукти:
1 манго (70 г)
4 ч. ч. пшеничено нишесте (царевично)
1 ч. ч. сухо мляко
 

Начин на приготвяне:
1
Кисел с мангоМангото се нарязва на парчета.
2
Кисел с манго 2Месестата част на плода се издълбава и се смила в блендер (или се настъргва).
3
Кисел с манго 3Сухото мляко се разтваря в студена вода според указанията на опаковката, налива се в тенджерка и се загрява.
4
Кисел с манго 4Нишестето се разтваря в студена вода, като се разбърква.
5
Кисел с манго 5В млякото постепенно се налива разтвореното нишесте и се бърка на котлона, докато се сгъсти.
6
Кисел с манго 6Сместа се оставя да се охлади леко и се добавя пасираното манго. Киселът се разбърква и е готов за консумация.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


241 ДУШИ ОНЛАЙН
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
Ради Стоева се регистрира в сайта.
Irina Krasteva се регистрира в сайта.
Mihail Dobrev се регистрира в сайта.
Маргарита Проданова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта