Китайска мусака

Дата: 31.03.2015
Източник: НАДЯ ПЕТКОВА
ТИТЛА: Помощник готвач
Китайска мусакаКитайска мусака
 
Необходими продукти:
1 глава лук
2 моркова
1 ч. ч. ориз
5 ч. ч. вода
500 г кайма
2 домата (или 1 ч. ч. домати от консерва)
1 с. л. сол
червен и черен пипер на вкус
олио за запържване
за заливката:
2 яйца
200 г кисело мляко
1 щипка сол
1 к. л. сода за хляб
 

Начин на приготвяне:
1
Запържваме лука и морковите в олиото.
2
Добавяме каймата, а след това ориза и водата. Когато заври, слагаме и всички подправки.
3
Щом течността изври, прехвърляме сместа в подходяща тавичка и изсипваме отгоре заливката.
4
Пече се само на горен реотан, докато заливката стане златиста.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта