Шоколадово парфе с ментов мус и череши
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
28.06.2017 Много свеж и лек сладкиш.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
17.07.2015 Първият път не се получи заради фурната, но вторият беше успешен!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
02.07.2015 Лолита, бадемовият марципан е неповторим като продукт и няма подходящ заместител. Ако все пак решиш да го замениш с нещо друго, може да сложиш накълцани сурови или печени бадеми (по твой вкус), начупени бисквити Амарети или малко бадемова есенция, но при всички случаи ще е различно!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
29.06.2015 Дали бадемовия марципан може да се замести с нещо ?
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
12.06.2015 Васил, няма грешка. Както многократно сме коментирали и в предаването, принципно времето за печене зависи от самата фурна, тъй като всяка фурна пече по различен начин. Ние изпекохме сладкиша за 35-40 минути в загрята на 220 градуса фурна (с вентилатор) и се получи чудесно.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...