Тиквени палачинки с мед
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
30.10.2018 Ароматен и нежен десерт!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
27.10.2017 Много вкусен. Дюлите станаха страхотни!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
07.03.2016 Много лек и вкусен десерт!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
15.02.2016 Страхотен десерт, много нежен, бърз и вкусен!
Може да погледнете и при мене, как се получи:
http://lecker-mit-gerim.blogspot.de/2016/02/clafoutis-mit-quitten.html
Горещо го препоръчвам на всички!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
06.11.2015 Сидхарта, кафявата захар е захар с различен цвят и вкус, а не с различна степен на сладост. Дюлите са кисели плодове и очевидно за теб, захарта не е достатъчна. На нас ни харесват в десерти, защото ги правят различни, ароматни и леко кисели. Така че причината за леко киселия вкус на десерта е в самите плодове (които могат да бъдат по-сладки и/или по-кисели) и/или в количеството захар, а не във вида й. Ако решиш да ги приготвиш отново, ти препоръчваме да сложиш повече захар.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...