Зеленчукова запеканка
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
28.01.2024 За пръв път направих кюфтенцата (вероятно не съвсем същите), по една рецепта на списание „Сол и пипер“. От тогава съм я правила много пъти, често и за гости, понеже всички я харесват, но скоро не. Сега изпробвах вашата рецепта, хареса ми и макар да има разлики, си припомних любим вкус.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.02.2016 да
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...