Клин

Дата: 07.05.2005
Източник: Бон Апети
Клин
 
Необходими продукти:
1 кг брашно
1 ч. л. сол
извара
мас
2 яйца
 

Начин на приготвяне:
1
КлинБрашното се поръсва със сол, налива се вода (колкото поеме) и се замесва тесто. Разпределя се на 4 топки, които се разточват на тънки кори и се изпичат, като две от тях се оставят сурови.
2
Клин 2Тавата се намазва с мас. Слага се първата сурова кора, поръсва се с разбитите яйца, изварата и неразтопената мас. Процедурата продължава, докато се наредят всички изпечени кори.
3
Клин 3Най-отгоре се слага втората сурова кора. Пече се под връшник, като преди това се поръсва с малко вода.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


255 ДУШИ ОНЛАЙН
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта