Клисурски търнък

Източник: Бон Апети
Дата: 05.02.2005
Клисурски търнък
 
Необходими продукти:
1 кг свинска кайма (80% свинско месо, 20% сланина)
250 г черен дроб
20 г сол
7 г кимион
1 1/2 г черен пипер
1 свинско черво


Начин на приготвяне:
1
Клисурски търнък
Каймата, черният дроб, солта, кимионът и черният пипер се поставят в купа. Размесват се добре.
2
Клисурски търнък 2
Свинското черво се пълни със сместа, завързва се добре и се пържи в тиган от двете страни.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


118 ДУШИ ОНЛАЙН
Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: