Клюкус

Дата: 01.12.2011
Източник: Бон Апети
Клюкус
 
Необходими продукти:
6 пилешки бутчета (долни)
1 кг картофи
2 ч. ч. брашно
100 г кисело мляко
1/2 ч. л. бакпулвер
2 стръка мащерка
черен пипер на зърна
сол и смлян черен пипер на вкус
масло за намазване на тавата
 

Начин на приготвяне:
1
Клюкус
Бутчетата се сваряват с мащерката и черния пипер на зърна.


2
Клюкус 2
Картофите се обелват, настъргват се и към тях се добавят предварително смесените брашно, бакпулвер и кисело мляко. Разбърква се хубаво, като се овкусява със сол и черен пипер.


3
Клюкус 3
В намазана с масло тава се пресипва картофената смес и се слагат сварените бутчета. Пече се в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор, за 50 минути.


Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

13.02.2015
вкусно ястие. Но ми чудно от идва, името му е странно .
1.
Изпрати
лично съобщение

01.01.1970
тази рецепта ми харесва, е хайде да я напра ......
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


217 ДУШИ ОНЛАЙН
Irina Krasteva се регистрира в сайта.
Mihail Dobrev се регистрира в сайта.
Маргарита Проданова се регистрира в сайта.
Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта