Колосло с червено зеле

Дата: 11.03.2003
Източник: Бон Апети
Колосло с червено зеле
 
Необходими продукти:
1 червена зелка
1 морков
100 г сметана
100 г майонеза
2-3 стръка копър
2 с. л. лимонов сок
1/2 ч. л. сок от лук
1/2 ч. л. захар
1/2 ч. л. сол
 

Начин на приготвяне:
1
Колосло с червено зелеЗелето се смила в кухненски робот или се настъргва на едро ренде. Изсипва се в голяма купа. Към него се прибавя настърганият наситно морков.
2
Колосло с червено зеле 2Дресингът се приготвя, като сокът от лук, солта, захарта, лимоновият сок, сметаната, майонезата и накълцаният копър се слагат в купичка и се разбъркват, докато се смесят добре.
3
Колосло с червено зеле 3Зелето се залива с дресинга, разбърква се и се оставя да отлежи поне 1 час преди консумация.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта