Конфитюр от райска ябълка със стафиди, орехи и джинджифил

Дата: 10.06.2010
Източник: Бон Апети
Конфитюр от райска ябълка със стафиди, орехи и джинджифил
 
Необходими продукти:
400 г райска ябълка
150 г стафиди
100 г орехи
100 г краве масло
4 с. л. кафява захар
50 мл бяло вино
1 ч. л. джинджифил на прах
мента или босилек за украса
 

Начин на приготвяне:
1
Ябълката се почиства и се реже на кубчета.
2
Маслото се разтопява в тиган и към него се добавят нарязаната ябълка и стафидите. Задушава се с виното и ври на умерен огън, докато се изпари течността.
3
Добавя се джинджифилът и след 4–5 минути се отстранява от огъня.
4
При поднасянето се украсява с листа мента или босилек.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта