Ароматни хлебчета с леворда
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
29.05.2021 Нямах коприва и използвах каквото имам-грах,моркови,зелен лук,стана доволно вкусно :) Ще пробвам и с друга плънка.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
04.05.2020 Стана една различна закуска. Харесва ми топъл и с кисело мляко.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
23.11.2016 Вкусно! Следващ път бих използвал по-малко коприва (да речем 300-350гр.) и бих увеличил и използвал само сирене (450-500гр.).
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
03.07.2015 лесна.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
28.04.2015 Направих го с лопуш. Стана страхотен !
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...