Костур с интегрален ориз

Дата: 05.06.2003
Източник: Бон Апети
Костур с интегрален ориз
 
Необходими продукти:
3-4 костура
3 стръка лук
1 резен целина
200 г замразен грах
150 г интегрален ориз
2 домата
1 кубче зеленчуков бульон
5-6 с. л. олио
 

Начин на приготвяне:
1
Костур с интегрален оризЛукът и целината се нарязват надребно и се задушават в тенджера с предварително загрятото олио. Прибавя се оризът, налива се зеленчуковият бульон и се вари на тих огън 30-40 минути.
2
Костур с интегрален ориз 2Доматите се нарязват на малки кубчета, слагат се в тенджерата и се задушават около 10 минути. След това се добавя грахът, разбърква се.
3
Костур с интегрален ориз 3Накрая в тенджерата се слага почистената риба, ястието се задушава още 10 минути и е готово за сервиране.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


169 ДУШИ ОНЛАЙН
melly коментира рецептата Индийска грис халва с ябълки
Елена Стоянова се регистрира в сайта.
Радина Великова се регистрира в сайта.
Roberta Georgieva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта