Кожловски гювеч

Дата: 08.11.2003
Източник: Бон Апети
Кожловски гювеч
 
Необходими продукти:
100 г еленски бут
4–5 зърна черен пипер
5 зърна бахар
1 дафинов лист
1,5 л телешки бульон
200 г манатарки
1 глава лук
1 тиквичка
1 патладжан
2–3 моркова
3 домата
30 г сланина
100 г свински уши
1/3 ч. л. сол
 

Начин на приготвяне:
1
Кожловски гювечСвинските уши се сваряват в подсолена вода. Сланината и еленският бут се режат на много фини кубчета, поставят се в глинен гювеч или тепсия и се изчаква да се разтопи мазнината им. Прибавят се ситно нарязаните лук и моркови и се пържи 3–4 минути.
2
Кожловски гювеч 2Слагат се едро нарязаните зеленчуци, манатарките и сварените и нарязани свински уши. Разбърква се, пържи се около 10 минути.
3
Кожловски гювеч 3Залива се с горещия бульон и се прехвърля във фурната. Пече се без капак около 1 час при температура 220–250 градуса, изважда се и се овкусява с подправките. Връща се във фурната и се пече още 1 час.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


298 ДУШИ ОНЛАЙН
Ради Стоева се регистрира в сайта.
Irina Krasteva се регистрира в сайта.
Mihail Dobrev се регистрира в сайта.
Маргарита Проданова се регистрира в сайта.
Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта