Козуначена торта

ТИТЛА: Експериментатор
Дата: 25.04.2015
Козуначена торта
 
Необходими продукти:
1 козунак
3 яйца
500 мл прясно мляко
1 ч. ч. захар
1 ванилия


Начин на приготвяне:
1
Козунакът се нарязва на филии, които се нареждат на дъното на тава.
2
Млякото, яйцата, захарта и ванилията се смесват и се разбъркват добре.
3
Козунакът се залива с получената смес и се пече 30 минути в загрята на 150 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


185 ДУШИ ОНЛАЙН
Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: