Крехко пилешко филе

Дата: 17.08.2016
Източник: Марина
ТИТЛА: Експериментатор
Крехко пилешко филе
 
Необходими продукти:
500 г пилешки гърди
1 кисело мляко
1-2 ч. л. червен пипиер
1 щипка чесън на гранули
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пилешкото се нарязва на малки пържоли и ако има нужда, леко се начукват.
2
Всички останали съставки се смесват в една купа и пържолите се слагат в тази смес. Оставят се в хладилник за минимум 4-5 часа до 1 денонощие.
3
След това се подреждат в съд от йенско стъкло (с капак) и се пекат за 40-50 минути (или до готовност) в предварително загрята на 170 градуса фурна.



Съвет:
По желание, към месото, във фурната може да се добавят моркови или други зеленчуци.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


198 ДУШИ ОНЛАЙН
Петя Генева се регистрира в сайта.
Reni Khan коментира рецептата Свински пържоли на тиган
Иван Ангелов се регистрира в сайта.
Ели Лилова се регистрира в сайта.
Nikolina Emilova Stamenkova се регистрира в сайта.
Дарена Йовкова се регистрира в сайта.
Kristina Mihaylova коментира рецептата Паста с пиле и моцарела
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта