Броколи и карфиол на фурна
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
15.08.2015 Крекерите станаха вкусни. Следващият път също бих добавила още малко сол.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
17.04.2014 Крекерите са прекрасни, само на мен лично не ми допадна розмарина, въпеки че много го харесвам. Може да се добави и малко повече сол, но това е на вкус :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
28.03.2014 Аз сложих кафява захар и хималайска сол. Не ги нарязах на квадрати, а ги направих с формички (за да станат по-привлекателни за детето:) ). Станаха много вкусни и по нищо не отстъпват на купените. Поръсих част от тях със сусам. Предстои да се опитат от малкия кулинарен критик.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
03.04.2014 Габриела, не се отказвай. Надяваме се, скоро да ти се получат добре и да споделиш резултата с нас! Успех! :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.03.2014 Ама хич не ми се получават крекерите, остават сухи. Или ги пека повече от нужното или ми е малко мазнината :( в графа \"предизвикателства\" са ми :)
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...