Крем с овесени ядки и топинг

Дата: 07.07.2010
Източник: Бон Апети
Крем с овесени ядки и топинг
 
Необходими продукти:
350 г овесени ядки
2 пакетчета нишесте
400 мл прясно мляко
4 с. л. захар
100 мл сладкарска сметана
овесени ядки, топинг или сладко за украса
 

Начин на приготвяне:
1
Нишестето, захарта и прясното мляко се приготвят според упътването на пакетчето. Към крема се добавя сметаната, за да стане с по-плътен вкус.
2
Овесените ядки може да се сварят заедно с крема или отделно, а може да се добавят към него накрая.
3
Кремът се сипва в купички и се оставя да изстине, след това се слага в хладилник за 30 минути.
4
Украсява се с овесени ядки и с топинг или сладко по желание.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта