Крем за шоколадова торта

Дата: 19.01.2016
Източник: Джани
ТИТЛА: Чирак
Крем за шоколадова торта
 
Необходими продукти:
200 г краве масло (меко)
100 г млечен шоколад
100 г натурален шоколад
3 с. л. пудра захар
5 с. л. течен шоколад
100 г вафлички с шоколадов крем (или с лешников крем)
 

Начин на приготвяне:
1
Разтопяваме двата вида шоколад на водня баня.
2
С миксер в купа разбиваме маслото и пудрата захар.
3
Постепенно (лъжица по лъжица) започваме да добавяме разтопения шоколад към маслената смес, като непрекъснато бъркаме с миксер.

4
След това добавяме начупените вафлички и разбъркваме добре.
5
Добавяме постепенно течния шоколад и отново разбъркваме.



Съвет:
Крема може да използвате за сглобяване на торта с готови (или с домашно приготвени) блатове, както и за бисквитена торта. Готовата торта се украсява по желание.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


128 ДУШИ ОНЛАЙН
Vasilena Vasileva се регистрира в сайта.
Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта