Кренвирши със сирене в гювече

Дата: 10.09.2015
ТИТЛА: Чирак
Кренвирши със сирене в гювече
 
Необходими продукти:
4 кренвирша
2 яйца
2 домата
2-3 скилидки чесън
1/2 връзка магданоз
200 г краве сирене
40 г краве масло
люти чушки по желание
 

Начин на приготвяне:
1
Доматите се измиват и нарязват надребно. Чесънът се пресова, а магданозът се нарязва наситно.
2
Маслото се разтопява и се разпределя в 4 гювечета.
3
В голяма купа се натрошава сиренето, добавят се яйцата, доматите, чесънът и магданозът. Сместа се разпределя развномерно в гювечетата. Отгоре се подреждат кренвиршите нарязани на колелца.
4
По желание се прибавя лютата чушка.
5
Ястието се пече на 230 градуса около 15-20 минути и се поднася докато е още топло.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта