Кроасанова торта "Антибиотика"

Дата: 11.10.2003
Източник: Бон Апети
Кроасанова торта
 
Необходими продукти:
4 кроасана с шоколад
3 яйца
500 мл прясно мляко
150 г захар
1 в. ч. захар за карамелизиране
1 шоколад
1 ванилия
 

Начин на приготвяне:
1
Кроасанова торта Захарта се карамелизира и докато все още е в течно състояние, се излива в тавата за печене. Кроасаните се режат на филии с дебелина 1,5-2 см и се подреждат върху карамела.
2
Кроасанова торта Яйцата се разбиват със захарта, млякото и ванилията и с получената смес се заливат нарязаните кроасани.
3
Кроасанова торта Пече се на водна баня в предварително загрята до температура 180 градуса фурна 30-40 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

15.01.2016
Много,много вкусно.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


320 ДУШИ ОНЛАЙН
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
Силвия Руменова Станчева се регистрира в сайта.
Оля Нешкова се регистрира в сайта.
Яна коментира рецептата Тарт с гъби и спанак
Полина Петрова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта