Баски кейк
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
05.07.2014 Много е ефектно! Аз приготвих еклерите и крема от предния ден. Малко преди да дойдат гостите ги напълних, залепих ги на конуса и направих паяжината, тъй като от топлото карамелът започва да се топи.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
04.10.2013 Не съм подреждал еклерите на конус, но рецептата за еклерите е универсална и вече многократно изпитана в домашната ни кухня :)
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...