Кростини с наденица и пюре от белен боб

Дата: 30.09.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
200 г сурови свински наденички
300 г чери домати
100 г белен боб „Крина“
1 франзела
1/4 глава червен лук
2 скилидки чесън
1/4 връзка мащерка
1/4 връзка магданоз
80 мл зехтин „Екстра върджин“
сол на вкус
 
Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Кростини с наденица и пюре от белен бобБобът се вари заедно с мащерката и наситнените лук и чесън, докато омекне много добре.
2
Кростини с наденица и пюре от белен боб 2След това се отцежда и мащерката се отстранява.
3
Кростини с наденица и пюре от белен боб 3Бобът се пасира.
4
Кростини с наденица и пюре от белен боб 4Към бобеното пюре се наливат около 30 мл зехтин.
5
Кростини с наденица и пюре от белен боб 5Посолява се и се разбърква.
6
Кростини с наденица и пюре от белен боб 6Доматите се почистват от дръжките и се слагат в тавичка. Заливат се с около 30 мл зехтин и се овкусяват със сол.
7
Кростини с наденица и пюре от белен боб 7Пекат се 20 минути в загрята на 200 градуса фурна (с вентилатор).
8
Кростини с наденица и пюре от белен боб 8Надениците се запичат в сух тиган с незалепващо покритие.
9
Кростини с наденица и пюре от белен боб 9Изваждат се и се нарязват на шайби.
10
Кростини с наденица и пюре от белен боб 10Франзелата се реже на филийки, които се намазват с останалия зехтин и се овкусяват със сол.
11
Кростини с наденица и пюре от белен боб 11Пекат се 8 минути в загрята на 200 градуса фурна (с вентилатор).
12
Кростини с наденица и пюре от белен боб 12Върху всяка филийка се слага от бобеното пюре, а отгоре – наденица и печен домат.
13
Кростини с наденица и пюре от белен боб 13Накрая кростините се поръсват с нарязан наситно магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


553 ДУШИ ОНЛАЙН
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
Bedriya Arif се регистрира в сайта.
Стела Костадинова се регистрира в сайта.
Doncho Donchev се регистрира в сайта.
Георги Георгиев се регистрира в сайта.
Иванка Тошева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта