Кули от ряпа, картофи и топено сирене

Дата: 08.02.2010
Източник: Бон Апети
Кули от ряпа, картофи и топено сирене
 
Необходими продукти:
400 г ряпа
400 г картофи
150 г топено сирене
2 скилидки чесън
150 г лук
2 стръка розмарин
сол и бял пипер на вкус
краве масло за намазняване
 

Начин на приготвяне:
1
Картофите и ряпата се обелват, режат се на шайби и се сваряват, като се внимава да не се разварят. Овкусяват се със сол и пипер.
2
В намазнен съд за печене или сух съд с незалепващо покритие на пластове се редят нарязаните картофи, ряпата и топеното сирене. Отгоре се разпределят нарязаният на полумесеци лук и счуканият чесън. Поръсва се със скълцания розмарин.
3
Ястието се пече около 5–6 минути на 200 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


236 ДУШИ ОНЛАЙН
Елена Стоянова се регистрира в сайта.
Радина Великова се регистрира в сайта.
Roberta Georgieva се регистрира в сайта.
Малинка коментира рецептата Захарен пирог
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта